Karaköprü’de yapımı gerçekleşen 229 konutlu ‘Basın Sitesi’ nihayet tamamlandı. Temsili olarak dün GAP arena’da düzenlenen bir tören ile evlerimizin anahtarlarını eski Bakan Faruk Çelik’in yanı sıra Vali, Büyükşehir Belediye Başkanı ile diğer protokol’den aldık.
Hayırlı olsun dileklerimi tüm arkadaşlarıma iletiyorum. Cenab-ı Allah ev’i olmayan kardeşlerimizi de tez zamanda ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah. (AMİN)
Basın Sitesinde mutlu sona ulaşılmak hiç de öyle kolay olmadı.
Her ne kadar dün AKP’nin şöleni havasına dönüştürülse de aslında bu projenin 6 isimsiz kahramanı var. 
Kim bunlar?
BİR: Kemal KAPAKLI
İKİ: Ferhat ŞELLİ
ÜÇ: Ahmet GÜZEL (Allah rahmet eylesin)
DÖRT: Nuri OKUTAN
BEŞ: Nihat ÇİFTÇİ
ALTI: İ. Halil ÇİNİ
Projenin gerçekleşmesi adına ilk görüşmelerden Karaköprü’deki yerin tespitine, bu yerin onaydan geçmesinden ihtiyaç duyulan kısımların mevcut alanlara satın alınıp dâhil edilmesine, projelendirilip gündeme taşınmasına, üyelerin yazımından gerçekleşmesine kadar belki de sayamadığım daha birçok noktasına kadar yukarıdaki bu altı ismin katkısı büyük olmuştur.
Evet, bu proje henüz konuşulduğunda ne yazık ki meslektaşlarımızın birçoğu bu önemli projeye ‘hayal!’ olarak bakıyorlardı. İlginçtir ki cemiyet Başkanı düzeyindeki bazıları ile yayınladıkları bildirilerde ‘biz bu projede yokuz!’ diyorlardı. Ama ilginçtir ki, bugün 229 kişi arasında yer alan isimlerin büyük bölümü de o gün bu projeye inanmayanların oluşturduğu cemiyetten isimler bulunmaktadır.
Her şey bir yana, bugün bu projenin gerçekleşmesi bizleri onurlandırmıştır. İnanıyorum ki özellikle de evsiz birçok arkadaşımız gözyaşlarına boğulmuşlardır. Mutlu olmuşlardır. Birlikten kuvvet doğar sözü dün GAP arenadaki mutlulukların paylaşılması ile çok daha anlam kazanmıştır.
Netice itibari ile bu projenin gerçekleşmesinde bir nebze de olsa katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Bu projeye katkı sunan herkese sevgi duyuyorum. İnanmayanların bile son anda yazılıp bugün ev sahibi olmalarından ise daha da büyük keyif alıyorum.
Herkese kucak dolusu teşekkürler.
EV’lerimiz hayırlı olsun…
Mutlulukla oturmanız temennisi ile… 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49