Son günlerde yaşanan terör olayları peygamberler şehri Şanlıurfa’da turizm sektörünü etkiledi mi?
Alınan istatistiklerde 2014 yılında Şanlıurfa’ya 69 Bin 302 yabancı turist gelirken bu sayı 2015 yılının ilk 6 ayında geçtiğimiz yılın altında kaldı. Şanlıurfa 2015 yılının ilk 6 ayında 28 bin 427 yabancı turiste ev sahipliği yaptı. Şanlıurfa’da Turizm son birkaç içinde meydana gelen olayların medyada yansıması neden oldu.
Şanlıurfa Valiliğinde yeni açılan Basın merkezi nedeniyle yerel basınla bir araya gelen Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük huzurlu bir kent olan Şanlıurfa’da dışarıdan müdahale edilen olaylarla anılmasın burada huzur var olaylar olmuyor bir iki olay yüzünden Urfa’yı kimse kötülemeye hakkı yok Şanlıurfa Ağustos ayında çok sıcak ister istemez turist sayısında bir azalma olduğunu belirtti.
Şanlıurfa Kürdüyle, Türküyle, Arabıyla, Ezidisiyle beraber yaşıyor bundan sonraki süreçlerde de bu hep devam edecek. Hiçbir güç ve kudret bizi birbirimizden ayıramaz. Biz hep birlikte bir güç birliği olalım ki biz eski refah seviyemize, birliğimize, beraberliğimize geri dönelim. Burada en büyük görev medya mensuplarına düşüyor, Her gün medyada terör olaylarını almayalım ki eski Urfa kardeşliğini bir daha pekiştirelim. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48