Hani, ‘hastalanmadan önce sağlığınızın kıymetini bilin’ derler ya, işte şimdi bizimde yaşadığımız buna benziyor.
 
Son yedi gündür İstanbul’daydım.
 
78 yaşında olan Kayınpederim ve aynı zamanda Dayım ‘Akciğer’lerinden ağır hasta. Düne kadar hiçbir şeyi yoktu. Birden bire aşırı öksürmeye başlaması ve akabinde dâhiliye uzmanlarının akciğer filmi istemesi ile her şey çorap söküğü misali bir bir ortaya çıkmaya başladı.
 
Onkoloji ve göğüs cerrahi uzmanlarının ciddi takipleri, araştırmaları, tetkikler sonucunda ortaya çıkan gerçek bizleri derinden üzdü.
 
Şüphesiz ki yaşamakta olduğumuz her şey yüce Allah’tan gelmekte. Takdiri ilahi bu deyip şükür ve hamd etmekten başka elden ne gelebilir ki.
 
Dayım, şimdi haftanın beş günü Kozyatağı Acıbadem hastanesinde ‘ışın’, Kadıköy Numune hastanesinde ise haftada bir tek gün olmak üzere ‘İlaç’ tedavisine başladı.
 
Hastalığı ile ilgili olarak kaçınılmaz sonun farkında olmasına karşın şükürler olsun ki Yüce yaratana karşı olan inancı, Hamdı ve şükrü en üst seviyede. ‘Allah’ım beni çok seviyor’ deyip Allaha karşı olan ibadetlerini devam ettiriyor.
 
Cenabı Allah doktorlarımızın, dostlarımızın eksikliğini vermesin. Böylesi bir anda insan neyin ne olduğunu çok daha iyi anlayabilmekte.
 
Son bir hafta içerisinde samimi olarak söyleyeyim Urfa başta olmak üzere bu durumdan haberi olanlardan çok sayıda telefon desteği aldım. Allah hepsinden, hepinizden razı olsun. Maddi ve manevi destek vermek isteyen dostlarımdan tek bir şey istedim. O da hastamız için dua etmelerini. İşte bugün de siz okurlarımızdan, dostlarım ve kardeşlerimden, hemşerilerimden de tek bir isteğim var. O da Akciğerlerinden ciddi rahatsız olan hasta olan Dayım Mehmet Lütfü Şaman için dua etmeniz.
 
Allah hepinizden razı olsun.
 
Rabbim tüm hastası olanlara ‘şifalar’ nasip etsin. Darda olanlara ‘ferahlık’ borçları, sıkıntıları olanlara ise borçlarını ödeme ve sıkıntılarından da kurtulmayı hayırlısı ile nasip etsin İNŞALLAH.
 
Yeniden buluşmak dileği ile. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49