MHP lideri Devlet Bahçeli”yi AKP yanlısı medya ne kadar da seviyorlarmış(!) ta haberimiz yokmuş.
 
Yahu Allah aşkına daha düne kadar bu sevginizi neden belli etmiyordunuz?
 
Şimdi birden bire bu derin sevginin anlamı nedir?
 
MHP”de kongre hesaplaşması gündemdeki yerini koruyor. Olur mu? Olmaz mı?
 
Sonuçta kazanan kim olur, bilinmez ama bildiğim ve inanıyorum ki sağduyu sahibi herkesinde EVET dediği gerçek, sonuçta kazananın mutlaka MHP olması isteğidir.
 
Evet, Devlet olmuş, Meral olmuş, Sinan ya da Koray olmuş yahut Ümit olmuş hiç fark etmez. Önemli olan Milliyetçi Hareketin kazanımıdır, O kadar!.
 
Üst kurul delegeleri imza verip tüzük değişimi kurultayı istiyorlar, buna karşın ne hikmet ise “olmazzzz! Olmamalııııı!” diyen bir MHP yönetimi var ve bu görüşe işi “paralelciliği” bulaştıran bir anlayış ve destek olan bir medya ağı.
 
Kurultay isteyen üst kurul delegelerinin görüşünü merak eden yok!
 
Muhalif isimleri gören yok!
 
Ama daha düne kadar kapıları kapalı iken şimdi gazete sayfaları ve televizyon ekranları ardına kadar açık olan yanlı bir medya ayağı ve birilerinin Devlet Bahçeliyi bu partinin başında tutabilme gayreti var.
 
Peki, ne oldu da şimdi birilerinde birden bire Devlet Bahçeli sevdası hortladı.
 
İşin işte garip olan tarafı burası aslında.
 
Yok bunar paralelcilermiş, yok onları destekleyenler paralelci görüşe sahiplermiş,yok paralel, var paralel, ha paralel, hep paralel!
 
Allah aşkına yeter artık.
 
Enflasyon yükseliyor, yok PARALEL!
 
İşsizlik artıyor, yok PARALEL!
 
Trafik kazası oluyor, yok PARALEL!
 
Adamın başına taş düşüyor, yok PARALEL!
 
Paralel! Paralel! Paralel!
 
Şahsen bıktım şu paralel lafından.
 
İyi ki Cumhurbaşkanı Erdoğan, paralel diye bir laf etti. Ağzı olan başladı Paralel diye konuşmaya, paralel diye karşı savunmaya.
 
Üst kurul delegeleri MHP”nin başarısı, seçim barajına takılmaması, parti içi sinerjiyi yükseltebilmek adına MHP”de değişim ve dönüşüm fişeği olan kurultay istedi, bakın nereden nereye geldik.
 
Vallahi bıktım şu PARALEL lafından. MHP”de şu kurultay bir an önce olaydı da Türkiye”de herkes gerçekleri yeniden görmeye başlasaydı. İnanın böylesi daha iyi olmaz mı?   
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49