Şanlıurfaspor kapandı kapanacak derken Nihat Çakır başkan elini taşın altına koyarak bir liste ile bu takımın yaşamasına vesile oldu, gerek yabancı gerekse yerli oyuncular ile görüşmeler yaptı belli bir seviyeye getirdi Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve sayın valimiz Abdullah Erin ile görüşmeler yaparak süreci belli bir noktaya getirdi ,ama pandemi nedeni ile istenilen maddi desteği bulamayınca Nihat Çakır başkan istifa etmek zorunda kaldı , Yönetim kurulu istifa etmeyerek kendi aralarında İbrahim Halil Haktankaçmazı başkan seçerek yola devam kararı almalarındaki tek amaç sürecin devam etmesiydi böylede oldu ve bugünlere gelindi.
Eski başkan Emin Yetim kongrede tek liste ile tekrardan başkanlığa seçildi 1 hafta süre içerisinde gerek eski oyuncuların ödemelerini hallederken bir yandan da teknik direktör Kemal Kılıç yönetiminde transfer çalışmaları devam etti 05.10.2020 tarihinde transfer tahtası açılınca iç transferde kaptan Fevzi Özkan ve Genç Kaleci Alperen Güner ile tekrar anlaşma sağlandı dış transferde ise 23 yeni oyuncu ile anlaşma sağlanararak yola devam edicelek.
Transfer tahtasının açılması şanlıurfaspor taraftarlarında büyük sevinç yarattı 51 yıllık çıkarın yok olmaması bizleri sevindirdi bu zorlu süreçte Büyükşehir Belediye Başkanı ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL Başkanımıza büyük bir teşekkür düşüyor.Zeynel başkanın desteği olmasaydı bugün bunlar olmayacaktı iyiki varsın büyük başkan .
Bundan sonraki süreçte yeni kurulan takımın adepte süresini hızlı bir şekilde aşması ve ligde üst üste galiyetler alarak üst sıralara tırmanması, Emin başkan bu sezonun hedef ligde kalmak olduğunu söylese de bu takımın en kötü Play- Off oynayacağına inanıyorum, çünkü genç ve tercübeli kendini ispatlamış oyunculardan kurulu bir ekip ,çok güzel işler yapılacapına inanıyorum.
Galatasaraydan kiralanan oyuncuların ödemlerini üslenen ve Şanlıurfaspor’a gelmesinde büyük katkıları olan Galatasaray yöneticisi hemşerimiz Maruf Güneş’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ilerleyen seneler de takıma çok destek olacağından şüphemiz yok kendisine bu konuda güveniyorum.
Taraftar takımımızı sabırsızlıkla bekliyor ama pandemi sürecinde bu hafta sonu oynanacak olan Kahramanmaraşspor maçı da yinede seyircisiz oynanacak umarım biran önce maçlar seyircili oynanır ve taraftar özlediği takımı tribünde izler.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…………..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49