Kupa maçında süper lig ekibi Hatayspor takımına yenilerek kupadan elinmiş olsada sahada oynanan futbol bizleri ve spor kamuoyunda sevindirdi. Şanlıurfaspor için ligin yeniden başlayacağının sinyallerini bizlere göstermiş oldular. Teknik direktör Tolga Doğantez Afyon'da yapmış olduğu çalışmaların faydalarını görmeye başladı.

Sarı yeşilli ekipte taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başladı 4-5 hafta önceki köşe yazımda da belirmiştir bu takımın zamana ihtiyacı var ve bu süreyi yavaş yavaş atlamaya başladı.Çarşamba günü kendi sahamızda oynayacağımız Hacettepspor maçı bizim için bir başlangıç maçı olacak alınacak galibiyet ile birlikte yavaş yavaş üst sıralara çıkmamıza ve kötü günleri geride bırakacağız.

Tolga hoca'nın Hacettepe maçında çift forvet ile maça başlaması gerekiyor kendi sahamızda galip ayrılmak istiyorsa kupa maçındaki gibi güzel futbolu sahaya yansıtmamız şart , her geçen hafta daha da güzel futbol oynanacağına inancım bu takıma tamdır.

Buradan da yönetim kurulununa buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum forma kampanyası ve kalıcı gelir konusunda biran önce çalışmalara başlaması gerekiyor ilerleyen haftalarada yine maddi konular karşımıza çıkacaktır bu duruma şimdiden bir çalışma yapılması gerekiyor aksi taktirde ilerleyen günler ve aylarda yine sıkıntılar çekebiliriz.

Son olarak da geçen haftalarda TFF yönetim kurulunun Şanlıurfaspor'a ulusal lisans konusunda vermiş oldukları - 3 puan cezası için tahkim kurulunan yapmış olduğumuz itirazın da red edilince ilerleyen günler de bir defaya mahsus puan silme cezası gelecektir. Bundan başka Şanlıurfapor için bir puan silme cezası gelmeyecektir Şanlıurfasporlu taraftarlarların geçen senelerde olduğu gibi -15 puan silme cezaları oymayacaktır.

İlerleyen haftalarda Şanlıurfaspor takımına güveniyoruz ve biran önce üst sıralardaki yerini alacağından hiç bir şüphemiz yoktur. Şanlıurfapor'a canı günülden başarılar diliyorum.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere ............

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49