Üç gün önce Urfa”ya Hükümeti temsilen üç önemli isim geldi.
 
Kimler?
 
Bakan Faruk ÇELİK
 
Bakan Berat ALBAYRAK
 
Bakan Veysel EROĞLU
 
Birisi Tarım, diğeri Enerji ve ötekisi ise Orman ve Su İşleri Bakanı.
 
Urfa”ya gelmelerindeki tek neden?
 
Elektrik kesintilerinin kurbanı olmak üzere olan ve kurumaya yok olma yüz tutmuş olan alanları kurtarmak, sorunu yerinde görmek ve sorunu nihayetlendirmek.
 
İki gün öncesine kadar sağı solu dağıtıp, her tarafı ateşe veren, elektrik kurumunun camlarını tuz buz edenlerden ne eser var? Ne soran? Ne de soruşturan!
 
Hepsi maşallah bir anda sırra kadem bastılar.
 
İyi de kardeşim madem ki perişansınız, mağdursunuz, ürünleriniz yok olma durumu ile karşı karşıya neden Urfa”ya sorunu çözmek adına gelen Bakanların karşısına çıkmadınız?
 
Ağalarınız mı çıkmamanızı emretti?
 
Sizler çıkmadınız ama Urfa Bakkallar ve Bayiler Oda BAŞKANI Mehmet Altun, yazdığı ve herkese gönderdiği üç satırlık anlamlı SMS ile dertlerimize tercüman olmuş oldu.
 
Urfa”nın elektrik sorununu çözmek adına Urfa”ya gelen fakat geldikleri gün bile elektrik işkencesinin devam ettiği anda Bakanlar Urfa”dan ayrılmadan önce, Başkan Altun başta Bakanlar ve Milletvekilleri olmak üzere göndermiş olduğu anlamlı “elektrik” mesajında, “Sayın milletvekilim. Maşuk mahallesinde saat 13,00”ten beri elektrik yok. Binlerce ev, on binlerce insan karanlıkta. Jeneratör yok. Asansör çalışmıyor. 11. Kata yaya olarak çıkan yaşlı, kör hamile, topalları düşünün. Urfa”ya elektrik için 3 tane bakan geldi. ama “gören” olmadı. Mehmet Altun. BAŞKAN”
 
Evet, önceki gün Urfa”ya Urfa”nın elektrik sorununu çözmek adına ÜÇ tane Bakan geldi fakat Urfa”nın ne yazık ki, yaşanan elektrik sorununu “GÖREN” olmadı.
 
Ünlü sanatçı Sezen AKSU”nun söylediği gibi;
 
OFFF OFFFF OFFFF
 
YANMIŞIZ BİZZZZ! 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49