Polis halkının huzuru için vardır.
 
Polis halkının güvenliği için vardır.
 
Polis emniyeti için vardır.
 
Urfa Polisi önceki gün akıllığı, duyarlılığı ve de en önemlisi dikkati ve istihbaratı sonucu büyük bir facianın önüne geçmeyi başarmış ve biri ölü diğeri de yaralı olmak üzere iki teröristi girilen çatışma sonucu ele geçirmeyi başarmıştır.
 
Öncelikle başarılı operasyonlarından dolayı başta Valimiz İzzettin Küçük ve İl Emniyet Müdürümüz Eyüp Pınarbaşı olmak üzere tüm polislerimizi tebrik ediyor, başarılı operasyonlarından dolayı da alkışlıyorum.
 
Önceki günkü operasyonda dikkat çeken bir başka taraf ise iş adamı gibi takım elbise giyimli ve arabanın arka koltuğunda oturmakta olan öldürülen teröristin Yüksekova”da bir polis ve bir uzman çavuşu şehit eden ve aynı zamanda 2008 yılında Aktütün Jandarma Karakoluna düzenlenen saldırıyı organize eden kişi olması.
 
Şanlıurfa – Diyarbakır karayolunun Kabahaydar olarak bilinen mahallede eğer Polis dikkat etmeyip bu iki şâhısı elden kaçırmış olsaydılar kim bilir Allah muhafaza bugün Diyarbakır”da en son olarak yaşanan bir faciayı konuşuyor olacaktık.
 
Evet, terörün dini, dili, ırkı, rengi yoktur olamazda.
 
Günümüzde tabir yerinde ise su bile uyur ama terör denen illet ne yazık ki iç ve dıştan aldığı destek ve beslenme yüzünden uyumamaya devam etmekte, uyumayacaktır.
 
İşte tam burada biz vatandaşlara da çevremizde olup bitenler noktasında daha çok dikkat etmek düşmekte. Şüphelendiğimiz en ufak bir olayı, adımı, şahsı dahi Polis imdat 155”e bildirmekte fayda var.
 
Urfa”yı ve bizleri önceki gün şükürler osun ki Rabbim korudu. Tabi ki burada hayatları pahasına nöbette olan ve dikkatli davranan Polislerimizi de unutmamak gerek.
 
 
 
Başarılı operasyonu katkısı olan herkese teşekkürler.. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49