Elli yıllık çınar olan Şanlıurfaspor geçmiş yıllarda yapılan hataların bugün sıkıntılarını yaşıyor ve Şanlıurfaspor kulübü kapanma ile karşı karşıya kaldı. Nihat Çakır ve yönetim kurulunun gayretleri sonucu Sayın Valimiz Abdullah Erin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün ile merkez ilçe belediye başkanları her zaman olduğu gibi takımın yanında olduklarını gerekli yardımları yapacaklarını taahhüt ederek bir nebze de olsa taraftarı rahatlamasına ve koca çınarın kapanmayacağı bizleri umutlandırdı.

Bundan sonraki süreçte maddi destek zamanında ve istenilen tarih de elimizde olursa yabancı futbolcular ile Türk futbolcular ile gerekli iletişime geçilecektir. Gerek sosyal medya da gerekse görsel basında Şanlıurfaspor yok olmasın

videoların atılması bir Şanlıurfalı olarak beni çok mutlu etti şehir olarak da kenetlenirsen şanlı takımımız yok olmayacak. Şanlıurfaspor marka şehir ve marka takım bunun kıymetini bilmek gerekiyor.

Kulüp başkanı Nihat Çakır ve yönetim kurulu bu ödemelerden sonra başka ne gibi kampanyalar yapım takımı ayakta tutmak ve bir sonraki sezon için transfer çalışmalarına başlamaktır.

Önümüzdeki günlerde daha güzel günler Şanlıurfaspor için için olacak en kısa sürede mutku ve güzel haberleri kamu oyunla paylaşacağız.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…………..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alberto 4 yıl önce

yaşasın urfalılar teslim olmadı..demek isterdim lakin teslim oldu..urfaya yazık oldu..

banner24

banner49