Öne Çıkanlar valı bakan haliliye Haliliyede Ramazan Denetimi Şanlıurfada çöken binadan kıl payı ile kurtuldu

Bu haber kez okundu.

Zihinsel Engelliler Kamp’a Girdi
Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam derneği 150 üyesi Mersin Alata kampınq gitti.
Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam dernek Başkanı Bedih Satoğlu” Sosyal yaşam ihtiyacının bir kısmını karşılamak engellinin ve ailesinin de hakkıdır. Toplum içersinde engellinin engelliyle , engeli ailesinin başka bir engelli ailesiyle dertleşmek, kendi durumuna şükür etme gibi amaçları pekiştirmek amacıyla toplumda yüzeli engelli ve ailesiyle beraber 8 gün sürecek Mersin Alata Deniz kampına 150 üyeyi otobüslerle götürüyoruz”
Kamp sürersince her türlü iaşe ve barınma ihtiyaçlarımız Gıda ve tarım ve hayvancılık müsteşarı yardımcısı Ferhat Şelli, yol ulaşım sorunun Valimiz Celalettin Güvenç onayı ile İl Özel idaresi karşılayacak ayrıca Gezi Boyunca ulaşım yemek ihtiyaçlarımız Şanlıurfa Belediyesi ve bazı sivil toplum kuruluşları karşılayacaktır.
   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49