Öne Çıkanlar valı bakan haliliye Haliliyede Ramazan Denetimi Şanlıurfada çöken binadan kıl payı ile kurtuldu

Bu haber kez okundu.

Vekil Özcan, Şanlıurfa basını ile bir araya geldi
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halli Özcan, 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası Urfa basını ile bir araya geldi.
Sabah Öğretmen evinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan "40 yıllık bir yapının ihanetininin af edilmez, Bu Millet arkadan bıçakladı,  onların yaptığı ihanet af edilemez, af edersek şehitlerine ihanet etmiş oluruz "dedi.
Bu Millette Bu İhanete Asla Af Etmeyecektir
Özcan," 15 Temmuz'da Türk milletin görüşünü hepimiz gördük, Dünya'da gördü demokrasiye irademize nasıl sahip çıktığımızı bütün Dünya'ya ilan etmiş olduk bütün Dünya'ya örnek edecek bir duruş sergiledik. Bu konuda özellik yerel ve ulusal basına teşekkür ediyorum, güzel bir sınav verdiler demokrasi nöbetini takip ettiniz aktardınız sizlere teşekkür ediyorum. Bu yapılanma 40 yıldır paralel yapıyla karşı karşıya kaldık  daha önce nasıl bilirdik bütün dini söylemler bizim duyguları sömürerek bayrak, hizmet, himmet ağlayarak, ağlatarak 40 yıldır asıl niyetlerinin ne olduğunu 15 Temmuz'da maalesef arkamızdan hançerlendik. Çok büyük bir ihanete uğradık Üniformalı teröristler emanet ettiğimiz F-16'larımız Helikopterlerimiz biz bunlarla övünürdük 14 yıldır nereden nereye geldik savunma sanayimiz geliştirdik. Milli tanklarımız yaptık maalesef emanet ettiğimiz o teröristler alçakça bu millete ihaneti 15 Temmuz'da bu millete yaşattı.  Bu millette bu ihanete asla af etmeyecektir:'dedi.
17-25 Aralıktan Sonra O İnsanların Tutumu Ayrı Olacaktır
Özcan “Bu milletin malı olan tankları ilk fırsatta millete çevirdiler. Milletimize kurşun sıktılar Türkiye Büyük Millet Meclisini bombaladılar. Özel Harekat merkezi ile emniyet müdürlüklerine ve belediyelere saldılar. Bunların yaptıkları ihanet asla ve asla hiçbir zaman affedilemez. Bunların hesabı sorulacaktır. 17-25 Aralık öncesi ayrı durumları ayrı olacak 17-25 aralıktan sonra o insanların tutumu ayrı olacaktır. Darbe girişiminin ardından kamu da bu yapı ile bağlantısı tespit edilen insanlar açığa alındı. 76 bin kişi görevden uzaklaştırıldı. Bunlardan 30 bini öğretmen 16 bin kişi gözaltında ve tutuklu olarak bulunmaktadır. Bunlara merhamet edersek inanın bu şehitlerimize bu bayrağa ve devlete yapacağımız en büyük ihanettir. Bunlara göz yumarsak o şehitlerimize biz ihanet etmiş oluruz.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49