Öne Çıkanlar valı bakan haliliye Haliliyede Ramazan Denetimi Şanlıurfada çöken binadan kıl payı ile kurtuldu

Bu haber kez okundu.

ŞANDER Öğrenci Burslarını ödedi
 Merkezi Ankara'da bulunan Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) Urfalı öğrenciler burslarını vermeye devam ediyor
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut NİMETOĞLU; Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) Burs Komitesinin yapmış olduğu değerlendirmeler sonucunda isimleri belirlenen Urfalı üniversite öğrencilerine bursları ödenmeye ikramlarla devam edildiğini belirtti.
Düzenli bir geliri olmayan Derneğimizin, Yönetim Kurulunun yoğun çabaları ve hayırseverlerin katkılarıyla bu yılda çok sayıda Urfalı üniversite öğrencisine burs verme imkanı doğmuştur.
Ayrıca Yönetim Kurulumuzun hayırseverlerle girişimleri devam etmekte olup,belirlenen burs sayısının arttırılması hususunda çalışmalar sürdürülmektedir.Burslarını almaya gelen öğrencilere külünce, börek, tatlı ve içecekler Halil İbrahim bereketiyle ikram edilmiştir.
Şanlıurfa’mız ve ülkemiz için çok önemli ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için açılan Burs Kampanyamıza her zaman yardım eden ve bundan sonra yardım edeceklere hayırlarının Halil İbrahim Bereketi ile bereketlenmesini dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49