Öne Çıkanlar valı bakan haliliye Haliliyede Ramazan Denetimi Şanlıurfada çöken binadan kıl payı ile kurtuldu

Bu haber kez okundu.

Memur-Sen TOKİ Konut çekilişi
MEMUR-SEN  384 kur çekimi Belediye Eski Nikah Salonunda yapıldı kura çekimine Şanlıurfa  Valisi  Celalettin Güvenç, Ak Parti milletvekili Abdulkerim Gök, Memur-sen genel sekreteri Ahmet Kaytan, Memur-sen Şanlıurfa şube başkanı Mahmut Atçı, il genel sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, il genel meclis başkanı Mustafa Yavuz, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve memurlar katıldı. kura çekimi öncesinde Saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu.
Açılış konuşmalarının ardından kura çekimi ile hak sahiplerinin söz konusu konutlarda daire ve katlarının yeri belirlendi. 384 memurun evlerine kavuşacağı kura çekiminde büyük bir heyecan yaşandı.
Mumur-sen ve TOKİ işbirliğiyle yapımı tamamlanan 384 konutun çekimleri  Şanlıurfa valisi Celalettin Güvenç tarafından ilk kura çekilişi yapıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49