Öne Çıkanlar valı bakan haliliye Haliliyede Ramazan Denetimi Şanlıurfada çöken binadan kıl payı ile kurtuldu

Bu haber kez okundu.

Eyyüpiyede olaylı yıkım
Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesinde bağlı Osmanlı mahallesinde geçen yıl yıkılan tekrar yapılan 5 evin yıkımı sırasında olaylar çıktı. 3 zabıt, 1 gazeteci ve 2 bayan yaralandı.
Sabah saatlerin Şanlıurfa Eyyüpiye ilçe belediyesi yıkım ekibi Osmanlı mahallesinde geçen yıl yıkılan evlerin tekrar yapılması üzerine kepçelerle yıkım esnasında Polis ile evi yıkılan vatandaşların arasında yaşanan arbedenin ardından mahalleli yıkım ekibini taş yağmuruna tuttu. Çevik Kuvvet ekipleri gruba gaz bombaları ile tazikli suyla müdahale etti. Direnişçiler yıkım ekibine ve polise taş yağmuruna tuttu olayda 3 Zabıta, 1 gazeteci yaralandı. olayda evlerini yıktırmak istemeyen 2 bayan yaralandı Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri önce olay yerinde müdahale etti daha sonra yaralılar Ambulanslarla Hastanelere götürüldü yıkım ekibi ve polis çıkan olaylardan sonra geri çekilmek zorunda kalarak yıkımdan vaz geçtiler ev sahipleri  taş ve çöp bidonları ile barikat kurarak yolları kapattılar.


sanlıurfada olaylı yıkım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49