Öne Çıkanlar valı bakan haliliye Haliliyede Ramazan Denetimi Şanlıurfada çöken binadan kıl payı ile kurtuldu

Bu haber kez okundu.

Elektriği kesilen köylüler bakanın yolunu kesti
 Bir dizi açılış ve aday tanıtım toplantısı için Şanlıurfa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Suruç tünellerin bitişini görmek için gittiği güzergahta köylüler yolunu kesti. Dedaş’ın elektrik kesintilerini Bakana şikâyet ettiler.

Bakan Çelik Suruç aday tanıtım toplantısının ardından 951 bin dekarlık bir alanın sulanmasını sağlayacak olan 17 bin metrelik tünelin kazı çalışmaları ve  Tünelin bitişinin son aşamasını yerinde izlemek için gittiği güzergahta yol üzerine bulunan Atgüden köyünden geçerken köylüler konvoyun yolunu kesip Bakan Çelik’e köyün sıkıntılarını anlatılar köylüler elektriklerin sık sık kesildiğini köyde hiç kimsenin kaçak elektrik kullanmadığını belirten köyüler Bakan’dan kesintiler için yardım istediler. Bakan Çelik Dedaş Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu’nun cep telefonla arayarak Atgüden köyünün  elektrik sıkıntıların çözümü için bir ekip gönderip sorunların çözülmesinin talimatı verdi. Köylüleri Bakan Çelik’in durup sorunlarını dinlediği için teşekkür ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49