Öne Çıkanlar valı bakan haliliye Haliliyede Ramazan Denetimi Şanlıurfada çöken binadan kıl payı ile kurtuldu

Bu haber kez okundu.

Bakanlar Harran konteynir kentte
 Şanlıırfa’nın Harran Konteyner Kent Konaklama Tesislerine gelen Dışişleri Bakanı Davutoğlu ve  Bakanlar, Suriyeli çocuklar tarafından karanfillerle karşılandı.

 Uluslararası organizasyon kapsamında yer alan Suriye'nin Dostları Toplantısı'na katılmak için gelen Türk Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, BM Mülteciler Yüksek Komiseri Antonio Guterres ve Irak Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari ile Ürdün, Lübnan ve Mısır hükümetinin temsilcileri konteyner kent girişinde Suriyeli çocuklar tarafından ellerinde karanfillerle karşılandı.Karşılama töreninde Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ile birçok  isim yer aldı.

Sıcak karşılamanın ardından Bakan ve Temsilciler basına yarı açık toplantıya geçti. Toplantıda Suriye'de devam eden olaylar ve mültecilerin yaşam koşulları üzerinde durulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49