Öne Çıkanlar canlı skor harran unıversıtesi Eyyübiye ilçesinde ele geçirildi Şanlıurfa Organ Nakli ak partı

Bu haber kez okundu.

Ayakkabı kutularına para attılar
Türkiye genelinde  KESK üyeleri aldığı grev Şanlıurfa’da davul zurna eşliğinde yapıldı
 
KESK'e bağlı Haber-Sen, SES, BES ve Tüm-Bel-Sen ile ESP sendika üyeleri, öğle saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde toplanarak sloganlar eşliğinde Hükümetin bütçe görüşmelerini protesto eden grup yürüyüş boyunca ‘’Çetelere değil, Emekçiye bütçe’’, ‘Direne direne kazanacağız’  Karakoyun İş Merkezi önüne yürüdü. Yürüyüş sırasında KESK üyelerinin ellerinde boş ayakkabı kutuları taşıdığı görüldü. Polisin güvenlik önlemi aldığı eylemde davul- zurna eşliğinde halay çeken göstericiler, yanlarında getirdikleri ve yere bıraktıkları boş ayakkabı kutularına maddeni paralar ve 1'er dolarlık sahte banknotlar attı.
 
 
Karakoyun iş merkezi önünde basın açıklaması yapan İsmet Karadağ” Kamu emekçileri işçileri, yaşanılabilir bir dünya için direnenler; yürekleri eşit, demokratik bir ülke için çarpanlar. Tüm zulme zorbalığa rağmen emeğine onuruna sahip çıkanlar. Hepimiz buradayız.
 
Bugün iktidara geldiğinden bu yana emekçilere işsizlik, yoksulluk, güvencesizlikten başka hiçbir hayat sunmayan AKP hükümetinin yağma ve talan bütçesine karşı sesimizi yükseltmeye geldik. Bütçeden hakkımızı almaya geldik. Bugün bir kez daha emek için, halk için bütçe demeye geldik’’ ifadelerini kullandı. Kalabalık, açıklamanın ardından alandan ayrıldı 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49