Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesinin Çalışmalarından Memnun Urfada Hizmet Verecekler! fm Şanlıurfada baz istasyonu hırsızları JASATtan kaçamadı sıgorta

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Saç Tasarım Semineri Düzenlendi

Suruç Genç girişim bayan kuaförlerinden Fidan Doğantürk ve Suruç Çatom (çok amaçlı toplum merkezi),Esnaf ve kefalet kooperatifi başkanlığı ile Tara Akademi işbirliği ile Suruç ilçesinde uygulamalı eğitim verildi. Kuaförlere yönelik Tara Akademi'nin uzman kadrosu ile birlikte uygulamalı birebir eğitim düzenlendi. Eğitime katılan 20 bayan kuaför, makyaj, saç topuz modelleri üzerinde yoğun bir eğitim sonucunda sertifikaların verilmesi ile sonlandı. Suruç'ta bayan kuaförlerin talepleri doğrultusunda Tara Akademi yetkilisi Murat Kanaatli Gün boyunca bayanlara uygulamalı seminer verdi.

Suruç esnaf kefalet kooperatifi başkanı Mehmet DURMAZ "Suruç'ta değişmek zorundadır, Bu eğitimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum maddi ve manevi destek için her zaman sizinleyim" dedi.

Program sonunda katılımcılara eğitim sertifikaları takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49