Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesinin Çalışmalarından Memnun Urfada Hizmet Verecekler! fm Şanlıurfada baz istasyonu hırsızları JASATtan kaçamadı sıgorta

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba Ekibini Topladı

Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına getirilmesinin ardından; Özel Kalem Müdürlüğüne tecrübeli bürokrat İbrahim Akbaş’ı, Bakanlıktaki Şanlıurfa masasına İbrahim Kubat’ı, danışmanlık görevlerine ise Bilal Satıcı ve Ali Kubat’ı atayan Bakan Fakıbaba; Şanlıurfalı bürokrat Müslüm Beyazgül’ü Bitkisel Ürünler Genel Müdürlüğü, Müslüm Fincan’ı ise Personel Genel Müdürlüğü, Emin İzol, Tarım Reformu Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı, Habib Arslan, bakanlıkta Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı görevine getirildi.

Bakanlık'ta son olarak Şanlıurfalı Fevzi Yücetepe yeni bir göreve getirildi. Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın belediye başkanlığı döneminde yakın mesai arkadaşı olarak bilenen Yücetepe, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49