24 Mayıs'ta Başkan Fethi Şimşek ve ekibinin tekrar seçilmesinden sonra şanlıurfaspor taraftarının beklentilerini karşılayacak genc ve tercübeli hoca Cihat Arslan ile anlaşmaları bence yerinde bir karar oldu başta başkan Fethi Şimşek ve Yönetim kurulunu ve emeği geçen herkese kutluyorum.
Hoca ile anlaştıktan sonra gözler iç transfer ve dış transfer'de çevrildi ve taraftarı heycanlandıracak,oyuncular ile görüşmelere başladı.
Yönetim ve teknik ekip bu sezon hem kaliteli ,hemde genç oyuncuların oluşaçağı bir ekip kurmayı planlıyor , Şanlıurfaspor yönetimi bu konuda transfer çalışmasına başlayarak ilk edepta Trabzon 1461 başalılı oyuncuları Gökhan Alsan , Göksu Alhas ve Sivasspor'dan golcü Abdulkadir Özgen ile Transfere Start verdi.Bu sene acele ve hatalı oyuncuları almama adına adeta ince eleyip sık dokuyor.her oyuncuları iyi bir araştırma yapıldıktan sonra anlaşma sağlanıyor.daha sonra Sırasıyla Adanaspor'dan Veli Kızılkaya,Elazığspor'da Rodrigo Tello,Manisaspor'dan Hüsnü Başkurt,gurbetçi Serhat Koç ,gurbetçi Berkan Tugay Karadeniz ve son olarak karabük'den kaleci Bora Körk ile anlaşarak dış transferde 9 futbolcu ile anlaşma sağlandı.Yöneticiler ile yapılan görüşmede 3-4 oyuncu ile görüşmelerin sürdürdüklerini ifade ettiler.
İç transferde ise Sırası ile Fevzi Elmas,Mustafa Aşan,Şenol Akın,Volkan Okumak,Yousef Yeşilmen,Banahane,Zenke,Onur Akbay,İzzet Canlıka ile anlaşarak 9 futbolcu ile sözleşme imzalandı.
Şanlıurfaspor’un 2014-2015 sezonu hazırlık programı belli oldu.
12 Temmuz’da Bolu Termal’da toplanacak takım, sezon hazırlıklarına başlayacak.Futbolcular, 25 Temmuz’a kadar burada kaldıktan sonra, 26 Temmuz’da İstanbul Recep Tayyip Erdoğan stadında Kasımpaşa ile bir hazırlık maçı oynayacak.
Birinci etap kamptan sonra üç gün izne ayrılacak olan Sarı Yeşilliler futbolcular, 30 Temmuz’da Düzce Topuk yaylasında ikinci etap kamp çalışmaları için toplanacak. 9 Ağustos’a kadar Topuk yaylasında çalışmalarını sürdürecek olan Şanlıurfaspor, 4 Ağustos’ta Adanaspor ile hazırlık maçına çıkacak.Daha sonra kamp'da çeşitli takımlar ile hazırlık maçı yapılacaktır takım ne kadar fazla hazırlık maçı yaparsa takımda uyum sorunu giderilmiş olur.
Yeni sezonda Şanlıurfaspor'a başarılar diliyorum.