Türkiye’nin yeni gündemi CUMHURBAŞKANLIĞI  seçimi…
     Yok, Cumhurbaşkanı Gül, görevinin sonunda AKP’nin başına dönecek!
     Yok, Bayburt Milletvekili istifa edecek, onun yerine Bayburt’tan tıpkı Erdoğan’ın Siirt modeli gibi Meclise girecek!
      Yok, Erdoğan, Çankaya’ya çıkacak!
      Yok, öyle!
      Yok, böyle!
      Ömrümüz şu sıralar leylek misali caklar ve cuklar la ne yazık ki devam ediyor…
      İyi tamam da şu an Çankaya’da bulunan Cumhurbaşkanının düşüncesinini hiç mi önemi yok! Bu mu AKP’lilerin Çankaya’ya olan bağlılıkları! Sevgileri! Sadakatları!
       Bu konuda Cumhurbaşkanının bana göre yerinde ve de çok önemli bir çıkışı oldu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kenya Cumhurbaşkanı ile yaptığı ortak basın toplantısında bir gazetecinin Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili sorusuna, "Şahsımla ilgili konularda benim ne düşündüğüm önemli olacak" şeklinde yanıt verdi.
      Bu cevap, başta Çankaya’ya çıkmaya oldukça heveslenen Erdoğan olmak üzere onu kayıtsız, şartsız destek olanlara yeterli mi bilemiyorum ama bana göre Cumhurbaşkanı Gül, Çankaya konusunda özetle ‘Ben ne dersem o!’ diyerek açık kapı bırakmadan duruşunu net olarak ortaya koyuyordu.
      Cumhurbaşkanı Gül, Çankaya konusundaki açıklamalarına ve net duruşuna ilişkin olarak sözlerini devam ile;
      ‘Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dört beş ay gibi bir süre kaldığına göre mevzunun bu olduğu aşikardı. O yüzden ben de 'Konuşmanın zamanı geldi' dedim. Gerçekçi olmamız gerekir. Yine şunu da ifade edeyim, şahsımla ilgili söz konusu olduğu için oturup arkadaşlarımla konuşacağız Sayın Başbakan başta olmak üzere… Ona göre yol çizeceğimizi söyledim. Şahsımla ilgili konularda benim ne düşündüğüm önemli olacak tabii ki…"
      Ne demişler;
      Anlayabilene SİVRİSİNEK SAZ!
      Anlayamayana ise, DAVUL ZURNA AZ!
  
      Sonunun ilkemize, milletimize ve hepimize hayırlı olması dileği ile…