Öne Çıkanlar 4 Yaralı Şanlıurfada 13 aranan şahsı yakalandı Beyazgüle Esnaf Ve Gençlerden Sevgi Seli Urfada Ramazan Bayramı Boyunca Toplu Taşıma Ücretsiz urfa

Bu haber kez okundu.

Urfalıdan Afişli Destek
Şanlıurfa’da Kadri Özer isimli bir vatandaş Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için kentin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarında bulunan üst geçite ‘Yüreğimizle Bedenimizle Yanındayız Sayın Başbakanımız’ diye bir afiş astırdı. Ülke genelinde gezi parkı için eylemler sürerken Şanlıurfa’da eylemcilere karşı Başbakan Erdoğan’a destek vermek isteyen bir vatandaşın astırdığı afiş dikkatlerden kaçmadı. Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız bazı vatandaşlar; “Biz Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyoruz. Ona destek olmak adına bu afişi astıran arkadaşımızı tebrik etmek istiyoruz. Sayın Başbakan bu ülkeyi çok ileri götürdü. Bu açık bir şekilde görülmektedir. En basitinden 50 yıldır kanımızı emen İMF’yi başımızdan def etti. Allah’a şükürler olsun ki artık İMF’ye borçlu değiliz. Ak Parti hükümeti bana göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde birçok şeyi başardı. 30 yıldır devam eden kardeş kavgası bile son bulmak üzere ki Allah’ın izniyle de son bulacaktır. Bu hükümetten önce hiçbir hükümet bunu başaramadı. Ama şimdi bakın Allah’a şükürler olsun ki kardeş kanı dökülmüyor şehitlerimiz bayrağa sarılı tabutlar içerisinde gelmiyor. İnşallah tamamen çözüm olurda barış sağlanır. Gezi parkına gelince onlar haklarını demokratik bir şekilde aramıyorlar. Ülkenin polisine, esnafın dükkanlarına ve vatandaşın arabasına saldırarak hak aranmıyor. Bir eylem yapılacaksa bu sağa sola zarar vermeden yapılmalıdır. Allah onları ıslah etsin, bu kargaşa inşallah bir an evvel son bulur.” Şeklinde konuştular.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49