Öne Çıkanlar fm Eyyübiye Belediyesinin Çalışmalarından Memnun Urfada Hizmet Verecekler! sıgorta Şanlıurfada baz istasyonu hırsızları JASATtan kaçamadı

Bu haber kez okundu.

Urfalı aktör borcu için avizelerini sattı
Şanlıurfa’nın ünlü aktörlerinde Bekir Felhan elektrik borcu nedeniyle çekimlerde kullandığı aksesuarlarla, birlikte evdeki avize ve ceketini de sattı.
 
Bekir Felhan, “Kendi dedemin yaptırdığı Gümrük hanın önünde, elektrik borcumu ödemek için özel aksesuarlarımı sattım şimdi de evdeki avizeleri ve üzerimdeki ceketi de sattım benim 5 tane çocuğum var devlet işi versin çalışsınlar elektrik borcumu ödeyeyim ” dedi.
 
Şanlıurfa’da yaşayan 66 yaşındaki Bekir Felhan, birçok dizi ve filmlerde rol aldı, Başta Gurbet Kadını, Memo zin, Küçük Ağa ve daha birçok dizide figüranlık yaptı. Felhan ancak, şimdi boşta gezdiğini dile getirerek, elektriğinin kasıtlı olarak kesildiğini ve kaçak olmamasına rağmen yüklü faturaların geldiğini kaydetti.
 
Kendisine gelen elektrik faturalarını ödemek için komşularında borç para aldığını, borç aldığı parayla borcunun bir kısmını ödediğini, geri kalan borcunu ise aksesuar ve eşyalarını satarak ödemeye çalışacağını söyledi. Elektrikleri kesildiği için mağdur olduğunu ve eşyalarını bu nedenle sattığını söyleyen Felhan, “bir ay içerisinde 8 defa elektriğim kesildi, 2 ay elektriksiz kaldım. Komşulardan aldığım borç parayla elektrik borcumun bir kısmını ödedim, şimdi ise icraya verilmemek için 900 lira daha ödemem gerekir. Benim bir evim var 2012’den beri kullanmıyorum. Şimdi oğlum evin içine girdi. Bize elektrik borcu çıktı. Evin iki yıldır elektrikleri kesikti.  DEDAŞ ekiplerinin de bu durumu tespit ettiklerini ve buna rağmen elektriğinin kesildi” dedi. Felhan, “bana gelen faturaların hepsi elimde, hiçbir şekilde kaçak elektrik kullanmadım. İlk başta bana bir fatura verdiler, bana ait bir fatura değildi. Daha sonra bana 14 bin liralık bir fatura çıkardılar, itiraz ettim, faturanın yanlış gönderildiğini ve elektrik borcumun bulunmadığını söylediler. Buna rağmen daha sonra gelip elektriğimi kestiler. Ben itiraz ettikçe, onlar gelip elektriğimi kestiler ve karanlıkta kaldım” dedi.
 
DEDAŞ’tan bu konuda yardım beklediğini dile getiren Felhan, kendisine bu durumu yaşatanların bilerek ve kasten yaptığını düşündüğünü söyledi. Felhan, “ben evimde ne var ne yok gelip satılığa çıkartım daha önce Filmlerde kullandığım aksesuarlarımı sattım şimdi ise evdeki avizeleri satıyorum, ceketimi bile 10 TL’ye sattım benim 5 tane oğlum var çoğu üniversite mezunu benim çocuklarıma iş versinler elektrik borcularını ödeyeyim yoksa yatıracak param yok şuanda açıl olarak benden 900 lira isteniyor yoksa icraya verileceğim ben yetkilerden yardım bekliyorum en azından çocuklarıma iş versinler. Borçlarımı kapatayım” şeklinde konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49