Şanlıurfa’ya gelen Erbakan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'ın katılımıyla özel bir mekanda bir basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı görevden alındı AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı görevden alındı

Toplantıda,31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir başarı gösteren Erbakan'ın partisinin yerel ve ulusal konulardaki görüşleri ve hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Basın bulmasına konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Belediye zor bir süreçte aldıkların bundan sonra Karaköprü için güzel hizmet vereceklerini ifade etti.

 “YEREL SEÇİM SONRASI ŞANLIURFA BİZLER İÇİN TAÇLANDI”

Yeniden Refah Partisi’ne gönül vermiş ve harika bir belediye başkanıyla beraber kendilerini burada ağırlıktan dolayı memnuniyetlerini ifade etmek istediklerini söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, “ Yerel seçimlerden sonra sayın genel Başkanımızla Türkiye'de yaşanan Refah Partisi'nin kazandığı ve yüksek oy aldığı yerlerin sıyanetiyle başlayan bu süreç bugün Şanlıurfa’da bizler için taçlandı, çünkü hepimizin var yolu yeniden Refah Partisi'ni tek büyükşehir belediye başkanı olarak Şanlıurfa’da üzerimizdeki hem bir taraftan bu ağır mesuliyeti hissederken sizleri de bugün burada desteğini alıyor olmak sizlerde bizlerin yanında görmüş olmak bizleri gerçekten memnun ediyoruz. Tabi bizler de sizlere ağırlamaktan dolayı son derece memnuniyet duyuyoruz. Hepiniz hoş geldiniz diyorum” dedi

“BEN VE EKİP ARKADAŞLARIMLA BERABER SON NOKTAYA KADAR GAYRET EDECEĞİZ”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, “Değerli başkanımın da söylediği gibi biz önümüzdeki dönemde inşallah milli görüş elde edeceğimiz. Allah nasip ederse bu beş yıl boyunca bütün Türkiye'ye ispat edeceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımız başladı. Tespitlerimizi yapıyoruz, Tescillerimizi kuruyoruz ve bundan sonra da çözüm önemleri için gayret edeceğiz inşallah. Tabi çok ciddi sıkıntılar var. Bunları ilerleyen günlerden özellikle tekrardan kamuoyuna yakından paylaşacağız. Sizler ve basın mensuplar aracılığıyla bu konuyu gündeme getireceğiz. Ama hiçbir şekilde bir bahsetme arkasına sığmadan halkın iradesi tecelli ettiğimiz seçim ortamından sonra halka taşı olan mesuliyetimizi en son noktaya kadar gayreti içinde olacağız, ben ve ekip arkadaşlarımla beraber” şeklinde konuştu.

“63 BELEDİYEYİ YENİDEN REFAH PARTİSİ OLARAK KAZANDIK”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, “ Milletimiz tercihinin milli görüşle yana kullandı. Türkiye genelinde belediye meclis üyeliği, seçimi ortalaması Yeniden Refah Partisi yüzde 7 seviyesine geldi. Bir önceki seçimde adaylığımız yüzde 2,9 dokuzda kıyaslarsa yüzde 100 üzerinde bir artış üç milyon oy ve bir  büyükşehir belediyesi olmak üzere 63 belediyeyi yeniden refah partisi olarak kazandık. Üye sayısı bakımından 520 bin’ in üzerinde üyeyle Türkiye'nin 3’üncü büyük siyasi partisi hale gelmiştik. Seçimlerde de aynı durum tecelli edindi ve oy oranı bakımından da Yeniden Refah Partimiz Türkiye'nin 3’üncü büyük partisi haline geldi. Şimdi bizlere düşen Milletimizin bu teveccühüne, Bu güvenine rahip olmak milletimizi hak ettiği hizmetlerle inşallah bu belediyelerimiz aracılığıyla buluşturmak. Bu sonucun elde edilmesinde elbette ki fedakâr teşkilat mensuplarının büyük gayretleri rol oynadı” dedi.

Editör: Haber Merkezi