Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Konserleri, bu yıl da büyük bir ilgiyle sürüyor.

Şanlıurfa’da Her Yaz Aynı Acı: Tel Örgü Var, Vicdan Yok!
Şanlıurfa’da Her Yaz Aynı Acı: Tel Örgü Var, Vicdan Yok!
İçeriği Görüntüle

Etkinlikler kapsamında sahne alan Haliliye Belediyesi sıra gecesi ekibi, Devteyşti Mahallesi'ndeki Şehit İbrahim Halil Yıldırım Parkı'nın ardından Ahmet Yesevi Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Mahalle mahalle devam eden konserlerde katılım her geçen hafta artarken, vatandaşlar seslendirilen türkülerle unutulmaz anlar yaşıyor. Halaylarla türkülere eşlik eden mahalle sakinleri, yaz akşamlarını keyifli anılarla süslüyor. Her Cuma farklı bir mahallede düzenlenen Yaz Konserlerinin bu haftaki adresi ise Ahmet Yesevi Mahallesi oldu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, konserin 21.00'de Ahmet Yesevi Mahallesinde başlayacağını duyurmuştu.

Tüm vatandaşlar konsere davet edilirken, Şanlıurfa'nın vazgeçilmez lezzetlerinden olan meyan şerbeti de etkinlik alanında ikram ediliyor.