Başkan Yavuz’un acı günü! Başkan Yavuz’un acı günü!
Olay geçtiğimiz hafta sonu Haliliye ilçesine bağlı Çekçek kırsal mahallesi civarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre Çekçek kırsal Mahallesi’ndeki sulama kanalında bir kişinin hareketsiz yattığını görenler, jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen jandarma ve su altı arama kurtarma ekiplerinin müdahalesiyle 10 yaşlarında olduğu tahmin edilen çocuğun cesedi çıkarıldı.
Ceset, kimlik tespiti ve ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Bulunan cesedin, geçtiğimiz hafta Halliliye ilçesi Bamyasuyu Mahallesi'nde ortadan kaybolan 10 yaşındaki Menhel Elhalaf ile aynı yaşta olması üzerine kayıp başvurusunda bulunan aileye haber verildi.
Morga giden Aile suda kaldığı için şişen cesedi teşhis edemezken, polis ekipleri küçük çocuğun geçmiş olabileceği güzergahtaki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
Yapılan çalışmada 10 yaşındaki Menhel Elhalaf’ın arkadaşlarıyla kanalda yüzdüğü, akıntıya kapılan Elhalaf’ı kurtaramayan arkadaşlarının korktukları için de kimseye haber veremediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Editör: Haber Merkezi