Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da kar manzaraları büyüledi

Kentte sabaha karşı etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve bir çok ilçeyi beyaza büründü. Kar, başta Urfa kalesi, Göbeklitepe, Balıklıgöl yerleşkesi ve bir çok noktada güzel görüntüler oluşturdu.

Uzun süredir kurak bir kış mevsiminin yaşandığı Türkiye ve Şanlıurfa'da Kar yağışı sabah saatlerinde etkisini göstermeye başladı. Kar yağışının kent genelinde gün boyunca etkili olması beklenirken sabah saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı şehri beyaza bürüdü.

Şanlıurfa’nın merkez ve ilçelerinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Kar kalınlığının yer yer 10 santimetreyi geçtiği kentte, sürücüler ilerlemekte araçlarıyla ilerlemekte güçlük çekti.

KAR ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE TARİHİ YERLERDE GÖRSEL ŞÖLEN OLUŞTU

Kar’da çocuklar eğlenirken, Beyaz örtüye bürünen tarihi Göbeklitepe, Şanlıurfa kalesi ve Balıklıgöl görsel şöleni ile büyüledi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49