Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da İstiklal Marşının 101. yılı kutlandı
Şanlıurfa Gazi Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonundaki programa; Vali Yardımcısı Yasin Akgül, 20’nciZirhlı Tugay Komutan Yardımcısı Albay Recai Ata, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Kaytan, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.
İstiklal Marşı’nın okunması ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Gazi Anadolu Lisesi Müdürü Osman Yavuz, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
İstiklal Marşı’nın kabulünün 101’inci yıldönümü kapsamında düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi, sinevizyon gösterisi, şiir ve türkü seslendirmeleri ile devam eden program, “Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet” adlı oratoryonun sahnelenmesiyle sona erdi. Programa katılanlar, salon çıkışında ise İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy konulu resim sergisini ziyaret ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48