Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Parklarda Vatandaşlara Ücretsiz Çay İkramı Yapılacak

Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Çarşı merkezinde bulunan özellikle yaşlı vatandaşların yoğun olarak dinlendiği Saray altı parkında ücretsiz çay ikramı uygulaması başlatacak.

Pilot uygulamanın başlatılacağı parkta incelemelerde bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yetkili birim sorumlularından bilgi alarak, çalışmaların bir an önce başlatılması talimatını verdi.

Pandemiden dolayı parklarda sökülen bankların tekrar yerine konulacağını belirten Başkan Ekinci, belediyeden görevlendirilecek bir personel nezdinde kurulacak stantta vatandaşlara ücretsiz çay ikramının yapılacağını söyledi.

Sosyal Belediyecilik ilkesiyle hareket ettiklerini ifade eden Başkan Ekinci, “Biz vatandaşlarımıza hizmet için görev başındayız. Ücretsiz çay ikramı uygulamasını diğer parklarımızda da gerçekleştireceğiz” dedi.

Uygulamadan büyük mutluluk duyduklarını belirten vatandaşlar, “Başkanımız Salih Ekinci’ye ne kadar teşekkür etsek azdır. İyi ki, fakir, fukara ve yaşlıları düşünen bir başkanımız var" diye konuştular

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48