Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Önen, teşekkür etti
Resmi olmayan kesin sonuçlara göre, AK Parti’den milletvekili seçilen Emin Önen, seçim çalışmaları sürecinde ve sandıkta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti’ye ve kendisine verdikleri destekten dolayı başta Şanlıurfa halkı olmak üzere tüm partililere teşekkür etti.
“AK Parti olarak bir seçimden daha alnımızın akıyla zaferle çıktık” diyen Emin Önen, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“14 Ağustos 2001’de kurulduktan sonra 3 Kasım 2002’deki ilk sınavından tek başına iktidar olarak çıkan AK Parti, o günden beri milletimiz için umut oldu. AK Parti, 21 yıldır girdiği her seçimden oylarını artırarak çıkan tek partidir. Milletimizin iradesi, 14 Mayıs seçimlerinde de kendini göstermiş ve AK Parti'yi birinci parti yaparak tecelli etmiştir.
Milli irade, arkasını terör örgütü PKK'ya, FETÖ’ye dayayanlarla iş tutanlara, CHP, İYİ Parti ve Millet İttifakı'nın diğer ortaklarına tarihi bir ders daha verdi. Aziz Milletimiz, Cumhurbaşkanı seçiminde bütün algı operasyonlarına, kirli propagandaya rağmen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 49,9 ile güvenini bir kez daha gösterdi.
Tüm bu seçimlerde rekor oylarla bu davaya destek veren Şanlıurfa, bu seçimde de üzerine düşeni fazlasıyla yapmış ve davasına sahip çıkmıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, AK Parti’yi destekleyen ve milletvekili olarak beni seçen tüm hemşehrilerime teşekkür ederim.
İşimiz bitmedi. Şimdi Cumhurbaşkanı seçimi 2. tura kaldı. Cumhurbaşkanı adayımız ve Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ı bu kez daha güçlü şekilde destekleyeceğiz. İnanıyorum ki ikinci turda aziz milletimizin, kıymetli hemşehrilerimin desteğiyle yüzde 50'nin çok üzerinde bir oyla Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz.
Milletin vekilliği onurunu bir kez daha yaşamama imkan sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, bana bu onurlu görevi tevdi eden Şanlıurfalı hemşehrilerime destekleri ve güvenleri için minnetarım. Hem Cumhurbaşkanımıza hem parti teşkilatlarımıza hem de bana oy veren, vermeyen tüm hemşehrilerime şükran borcum hiç bitmeyecek.
Benim için milletvekilliği, Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfalılara hizmet etmenin yollarından sadece biri. Beni daha önce de Meclis’e gönderdiniz, vekil oldum. Yeri geldi Sayın Cumhurbaşkanımızın başdanışmanı oldum. Yeri geldi Çin’e gönderdiniz büyükelçi oldum. Memleketime, ülkeme her nerede bana ihtiyaç duyuluyorsa orada olup hizmet etmek benim için iftihar vesilesi her zaman.
Şimdi yeniden omuzlarımda büyük bir sorumluluk var. Ülkemize, milletimize, Şanlıurfa’ya, değerli hemşehrilerime hizmet etmeye artık Meclis sıralarında devam edeceğim.
Bundan sonraki en büyük gayem Şanlıurfa’nın ihtiyaç duyduğu yatırımdan istihdama, sağlıktan eğitime, spordan kültür ve turizme kadar tüm alanlarda hizmet ve yatırımların takipçisi olmak. Bizlere bu sorumluluğu yükleyen halkımızın taleplerinin ve beklentilerinin farkındayım. Kentimizi her alanda hak ettiği daha gelişmiş, daha kalkınmış bir statüye kavuşturmak için gecemi gündüzüme katarak var olan gücümle çabalayacağım. Seçim çalışmaları süresince hem kent merkezindeki hem de kırsaldaki vatandaşlarımızla, yaşlılarımızla gençlerimizle büyük bir sinerji oluşturduğumuzun farkındayım. Üzerimdeki bu sorumluluğun bilincindeyim. Hemşehrilerimin desteklerini ve güvenlerini boşa çıkamamak için milletvekilliği mesuliyetimi en iyi ve verimli şekilde yerine getireceğimden şüpheniz olmasın. Bu yolda hemşehrilerimin, dava arkadaşlarımın ve gönüldaşlarımın destek ve dualarını eksik etmemelerini istirham ediyorum. Tüm hemşehrilerimi ve yüce Türk Milletini saygı ile selamlıyorum”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49