Öne Çıkanlar urfahaber urfa haber sanlıurfa Canpolat İle Caddeler Işıl Işıl Bir Görünüme Kavuştu Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye’de silahlı eylem

Olay, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan Özdiker Kuyumcular Pasajı için acele kamulaştırma kararı verildi.

Karar kapsamında pasajın yıkımı için çalışma başlatıldı. Çalışmaya tepki gösteren Esnaf, pasajın en üst katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Elinde silahla havaya ateş eden esnaf, elindeki benzin ile de kendini yakmak istedi.

Şahsın, intihar girişiminde bulunduğunu fark eden çevredeki vatandaşlar durumu sağlık, itfaiye ve emniyet ekiplerine bildirdi.

Ekipler şahsı ikna etmek için uzun süre çaba harcadı. Emniyet personelinin çabası sonuç verdi ve şahıs, silahı alınarak teşebbüsünden vazgeçirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49