Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Emin Önen, Ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Emin Önen, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ile birlikte okuma evlerinde üniversiteye hazırlanan gençlerle bir araya geldi.

Söyleşi şeklinde gerçekleşen ziyarette öğrencilerin taleplerini dinleyen Emin Önen, sorunların çözümü sağlamak için gerekli görüşmeler sağladı. Daha sonra Önen, Mali Müşavirler Odası Başkanı Necmettin Çakır ve yönetimi ile bir araya geldi.

Emin Önen ve beraberindekiler daha sonra Şanlıurfa Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Önal ve üye Müteahhitlerle bir araya geldi. Sektör hakkında fikir alışverişinde bulunan Emin Önen, gereken çözümlerin ardından Müteahhitler Birliğinden ayrıldı.

Karaköprü ilçesinde esnaflarla STK’larla beraber önemli bir günü geride bıraktıklarının altını çizen Önen, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Vatandaşların kendilerine olan ilgi ve alakalarının her geçen gün arttığını anlatan Önen, açılamasında şu ifadeleri kullandı; “Onlar çoktan kararını vermişler AK Parti'nin yanında saf tutmuşlar. Ülkemizin birliği ve beraberliği açısından çok değerli. Yine bugün STK’larımızın bazı sorunları vardı onları yerinde çözdük. Sağ olsun belediye başkanımızla anında birçok konuda çözüm üretti. Biz birlikte güçlü bir aileyiz inşallah daha da güçlü olacağız. Özellikle bugün öğrenci kardeşlerimizle üniversiteye hazırlanan gençlerinizle bir araya geldik. Onlarla olan birlikteliğimiz çok çok güzel geçti. Onların birkaç talebi vardı onların taleplerini anında gerçekleştirmek üzere karar aldık. Bunlardan bir tanesi okuma evlerindeki internet eksikliğiydi İnşallah internet sağlıyoruz. Yine aynı şekilde Ramazan dolayısıyla uzun saatler açık kalan etüt merkezi Ramazan'dan sonra da açık kalmasını istediler biz de tabi dedik daha fazla çalışmak isteyenlere kapımız her zaman açık onları da inşallah orada daha fazla o imkanlardan faydalandıracağız. İnşallah aynı merkezlerde çay kahve gibi imkânları da yine önümüzdeki günlerde planlayarak öğrenci kardeşlerimiz orada daha güzel vakit geçirmeleri için elimizden gelen tüm imkânları seferber edeceğiz. İnşallah 14 Mayıs'a kadar ve ondan da sonra bu faaliyetlerimiz, vatandaşlarımızla sıcak temasımız sürecek. Biz birlikte güçlü bir ekibiz tüm adaylarımız sahada tam performans bütün Urfa'da çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde de bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Şeklinde konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49