İlk yarıda temkinli, ikinci yarıda fırtına
Karşılaşmanın ilk yarısına kontrollü başlayan Viranşehir Belediyespor, dakikalar 30’u gösterdiğinde Bilal Magaç’ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca temsilcimiz soyunma odasına bu skorla gitti.
İkinci yarıya ise adeta fırtına gibi başlayan Viranşehir ekibi, 59, 67 ve 85. dakikalarda Muhammed Demir’in üç golüyle farkı açtı.
Dakika 75’te Ömer Erer, 79’da ise Emrah Turan ağları havalandırarak skoru 6-0’a taşıdı. Maçın kalan bölümünde başka gol olmayınca Viranşehir Belediyespor sahadan 6-0 galip ayrıldı.
Diyarbakırspor’dan sessiz protesto
Karşılaşmada farklı yenilgiye razı olan Diyarbakırspor, hakemin başlama düdüğüyle birlikte 1 dakika diz çökerek yönetimine tepki gösterdi. Taraftarların tepkili olduğu gözlemlendi.
Öztaş: “Bu galibiyeti Viranşehir halkına armağan ediyoruz”
Maç sonunda açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediyespor Teknik Direktörü Seyithan Öztaş, futbolcularını kutlayarak şunları söyledi:
“Futbolcularımı tebrik ediyorum. Güzel bir oyunla haklı bir galibiyet aldık. Bu hafta bay geçiyoruz ama her zaman söylediğim gibi biz maç maç düşünüyoruz. Hedefe gitmek istiyorsan kazanarak gitmelisin. Bu galibiyeti tüm Viranşehir halkına armağan ediyoruz.”
Bu sonuçla Viranşehir Belediyespor, oynadığı üç maçta topladığı 7 puanla 4. sıraya yükseldi ve zirve yarışında iddiasını sürdürdü.




