Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Yusuf Vehbi Ocak Meydan Hastanesinde
Şanlıurfa'da Özel Meydan Hastanesi hizmet kalitesini her geçen gün  yükseltmeye devam ediyor. Üroloji  Uzm. Dr. Yusuf Vehbi Ocak Meydan Hastanesinde hastaların tedavisine başladı.
Özel Meydan Hastanesi  75 yatak kapasitesi ile  3 genel ameliyat salonu, 1 lokal olmak üzere 4 ameliyathane, 15 yetişkin yoğun bakım ve 23 yeni doğan yoğun bakım ile 1.5 tesla 16 kanal emer, 16 sılays tomografi, dijital mamografi ve dijital röntgen dört boyutlu renkli ultrason cihazları ile çağdaş tıp tekniği ve son teknolojisini hastalara 7 gün 24 saat hızlı ve güvenilir sağlık hizmetini sunuyor.
Üroloji  Uzm. Dr. Yusuf Vehbi Ocak,  Yıllardan beri Şanlıurfalılara hizmet ettiğini belirten Ocak," İki denem Şanlıurfa Devlet hastanesinde Baş Hekimlik yaptım, uzun yıllardan beri Üroloji uzmanı olarak çalışmaktayım son görev yerim Urfa'da yeni açılan Topçu meydanındaki Meydan Hastanesinde Üroloji olarak çalışmaktayım, Hastanemiz sağlık alanında Urfa'da bir boşluğu doldurmuş vaziyette gerek yatak sayısı gerek tıbbı donanım olarak bir eksiği olamayan bir hastanedir. "dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin olcay 7 yıl önce

Hastanenin 3 telefonda meşgul nasıl irtibat kuralim

Avatar
Emine 6 yıl önce

Verikosel ameliyatini yapiyormusunuz?

Avatar
Mahmut 3 yıl önce

Hangi hastanede calisyorsunuz

Avatar
Adem kama 1 yıl önce

İletişim numaranız bulamadım adres hangi hastaneden goreve yaparsınız

Avatar
Hıdır Gültekin telefon 05426298727 aran ya telefon yazinda 8 ay önce

banner24

banner49

banner48