Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı sulul Urfada Otomobil Takla Attı İtfaiye Yeni Yangın Muslukları Takılacak Urfalı Anthony Quinn Geçimini Tespih Satarak Karşılıyor

Bu haber kez okundu.

Yeni Başkan Çayan'a hayırlı olsun ziyareti

Geçtiğimiz ay görevi devralan Memleketçi Sanayici İş adamları Derneği (MİSİAD) Şanlıurfa İl Başkanlığı Mehmet Çayan'ı MİSİAD Genel Başkan vekili Gökhan Gökmen, MİSİAD Montenegro Başkanı Ayhan Gökmen ve İstanbul Çekmekköy MİSİAD şube Başkanı Mustafa Gök hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İSTİŞARELERDE BULUNMAK ÜZERE ŞANLIURFA'YA GELDİK

MİSİAD Genel Başkan vekili Gökhan Gökmen, "MİSİAD Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Çayan ve teşkilatımızla bir takım istişarelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldik, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık, Özverili ve Şanlıurfa'mızdaki İş adamlarına yönelik başarılı çalışmalarında dolayı Başkan Mehmet Çayanı' a teşekkür ederim"dedi.

BU GÖREVİ YENİ DEVİR ALDIK

Başkan Çayan ise, "Bugün bizleri ziyaret eden MİSİAD Genel Başkan vekili Gökhan Gökmen, MİSİAD Montenegro Başkanı Ayhan Gökmen ve İstanbul Çekmekköy MİSİAD şube Başkanı Mustafa Gök'e çok teşekkür ederim, bu bir bayrak yarışı bizde bu görevi yeni devir aldık, Burada Genel Başkan yardımcısı Gökhan Gökmen bey ile istişarede bulunduk, Şanlıurfa ve Türkiye için güzel işler için yola çıktık, çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz"diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49