Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Yazmacı, "Yenı Türkiye Yüzyılında Şanlıurfa Altın Çağını Yaşayacak"

Yazmacı, “Şanlıurfa’yı Hak Ettiği Yere Taşımak İçin Çok Çalışacağım”

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Şanlıurfa’mızı hak ettiği yere sizlerle birlikte taşımak için çok çalışacağının altını çizen Yazmacı, “14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye vereceğiniz her bir oy sizlere daha güçlü hizmet etmemize katkı sağlayacaktır”

Yazmacı, “Şanlıurfalılar Bacısını ve Kızını Yürekten Sahiplendi Bu Bizler İçin Çok Kıymetliydi. Sahaya çıktımız ilk günden itibaren sıkılmadık el, çalmadık kapı ve girmedik gönül bırakmayacağız demiştik. O gün bu gündür Allaha şükürler olsun bunu başlardığımı düşünüyorum. Viranşehir bacısını, kızını yürekten sahiplendi bu bizler için çok kıymetliydi. Allah’ın izni ile Şanlıurfalı ve Viranşehirli kardeşlerimizin 14 Mayıs’ta sandıklarda büyük bir zafer ile bu cevabı vereceğine inanıyorum” dedi.

Yazmacı, “Şükürler Olsun Şanlıurfalılar Bu Bacısına Ve Kızına Güveniyor”

“Yaptığımız Tüm Çalışmalar Şanlıurfalılar, Kadınlar Ve Gençler İçin” diyen Yazmacı, “Şanlıurfa’nın ilk kadın girişimcisi olarak 30 yıldır Şanlıurfa ticaretinin içindeyim. Yaptığım bütün çalışmalar da kadınlarımızın ve gençlerimizin önünü açmak için birçok projeye imza attım. 30 Yıllık çalışma hayatımı 20 yıllık Sivil Toplum Temsilcisi olarak devam ettirdim ve bunu başarılı bir şekilde yaptığıma inanıyorum. Bu bilgi birikimlerimi de inşallah siyasette hem kadınlar üzerine hem gençler üzerine hem de Şanlıurfa’nın 13 ilçesinin kadınları, gençleri bütün fertleriyle birlikte çok güzel projeler oluşturarak siyasette en güzel şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Şanlıurfa’nın 7’den 70’e her ferdi Allah’a şükürler olsun bu bacısına ve kızına güveniyor ve büyük bir umut var Cevahir Asuman Yazmacıdan. İnşallah Allah’ın izni ile hemşehrilerimizin bize verdikleri sevgi, güven ve teveccühleri için elimden geleni yapacgim. Allah’ın izni ile böyle bir yola çıktım” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49