Öne Çıkanlar sosyal medya eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi

Bu haber kez okundu.

Yazmacı, “Her Zaman Hemşehirilerimin Yanında Olacağım”

Gittiği her yerde 14 Mayıs genel seçimlerinin önemini anlatmaya devam eden Yazmacı, ilk olarak Viranşehir esnafı vatandaşlarını ziyaret etti. 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek isteyen Yazmacı, hep birlikte yeni Türkiye Yüzyılını inşa edeceklerini belirti.

Ardından Viranşehirli gençler ile buluşan Yazmacı, AK Parti İktidarında gençlere yönelik yapılan çalışmaları anlattı. “Gençler bizim geleciğimizdir” diyen Yazmacı, “Her konuda gençlerin önünü açmak için var gücümüz ile çalışacağız”

Çalışmaları kapsamında Viranşehirli kadınların evlerine konuk olan yazmacı, akşam saatlerinde Viranşehirlilerle mahalle buluşmaları kapsamında bir araya geldi.

“Her zaman hemşehirilerimin yanında olacağım” diyen Yazmacı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdim. Bizlere bir görev verildi ve sizlerin destekleri ile inşallah Viranşehir’imiz için güzel çalışmalar yapacağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49