Öne Çıkanlar Vali Erin sanlıurfa urfa trafık kazası urfa haber

Bu haber kez okundu.

Yavuz’dan Viranşehir Belediyesi’ne Ziyaret

Şanlıurfa’da bir dizi temaslarda bulunan Sakarya Milletvekili ve AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, beraberindeki AK Parti Genel Merkez SKM Başkanı Harun Tüfekçi ve AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı Havva Sibel Söylemez ile birlikte Viranşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin ve meclis üyeleri tarafından kapıda karşılanan Yavuz, daha sonra başkanlık makamına geçti. Sohbet şeklinde geçen ziyarette; Başkan Ekinci, Viranşehir’de yapılan çalışmaları anlattı. Viranşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları takdir eden Yavuz, Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi tebrik etti.

Birkaç gündür bölgede olduğunu ve bugün de güne Viranşehir’de başladığını belirten Yavuz, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Yavuz, Viranşehir’in Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin memleketi olduğunu da hatırlatarak, sıcak ilgiden dolayı Viranşehir’e daha sık gelip gidebileceğini söyledi.

Daha sonra Bakan Nebati’yi cep telefonu ile arayan Yavuz, Viranşehir’de olduğunu ve burada çok iyi ağırlandığını dile getirerek, hemşerilerinin selamını iletti.

Ziyaret, daha sonra çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Yavuz ve beraberindekileri, ardından Viranşehir Belediyesi Emine Erdoğan Kadın ve Aile Destek Merkezini de ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Viranşehir ilçesinde yaklaşık 2 saat temaslarda bulunan Yavuz, daha sonra beraberindeki heyetle ilçeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48