Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Yaslıca ‘da yas Tuba öğretmen depremde hayatını kaybetti

Kahramanmraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen deprem birçok canı hayattan kopardı. Yaşanılan depremlerde Adıyaman’da yıkılan binanın enkazı altında kalan Bozova ilçesine bağlı Yaslıca İlkokulu Sınıf Öğretmeni Tuba Yiğit hayatını kaybetti. Acı haberi Eğitim Bir Sen Bozova Şubesi sosyal medya hesabından duyurdu.

Eğitim Bir Sen Bozova Şubesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;“Yaslıca İlkokulu Sınıf Öğretmeni Tuba Yiğit’i yaşanan deprem faciasında kaybettik. Öğretmenimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve eğitim camiamıza başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.” Tuba öğretmenin vefatı Şanlıurfa’nın Bozova Bozova İlçesinde büyük üzüntüye nadan oldu ,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49