Öne Çıkanlar sanlıurfa sosyal medya urfa haber urfahaber salih ekinci

Bu haber kez okundu.

Yangında ağır yaralanıp Şanlıurfa’da tedavi gören çocuk hayatını kaybetti
Şırnak'ın Cumhuriyet Mahallesinde bir apartmanın bodrum katında çıkan yangında 1 çocuk ölmüş, 3 çocuk ise yaralanmıştı. Şanlıurfa’ya sevk edilen yaralılardan U.M.K. çocuk tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Kentte Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir binanın bodrum katında dün çıkan yangında yaralanan K.Y. (12), E.U. (14) ve U.M.K. (15) Şırnak'taki ilk müdahalelerinin ardından Şanlıurfa'ya sevk edildi.
Vücudunda ileri derecede yanık olan çocuklar, Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi Haliliye Ek binasında yoğun bakıma alındı. Yoğun bakıma tedavi gören U.M.K. hayatını kaybetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49