Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Viranşehirli Gençlerden Türkiye Derecesi, Başkan Ekinci Tebrik Etti

Milli takım seçmeleri için Tokat'ta yapılan milli takım seçmelerine katılan Viranşehir belediye spor bilek güreşi sporcuları Türkiye şampiyonasında 55 kiloda Zelal Sarıoğlu 3.oldu 45 kiloda Barış Güven yine 3. olurken, 55 kiloda Evindar Daban 4.oldu yine aynı kilodaki Fidan Dakak 5. oldu.

Viranşehir Belediye spor kulübü olarak seçmelere katılan gençler, Viranşehirlilerin göğsünü kabartırken, Başkan Salih Ekinci gençleri tebrik etti. Viranşehir belediyesi olarak her zaman gençlerin sporun ve sporcunun yanında olacaklarını ve destekçi olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Ekinci, bu gururun tüm Viranşehirlilere ait olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49