Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Viranşehir’de bir kişi silahla vurulmuş halde bulundu

Olay, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi Mimar Sinan Caddesi de meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde, güvenlik korucusu Raşit Kaya, otomobili kimliği belirsiz kişi yada kişilerce silahla tarandı. Mermiler güvenlik korucusuna isabet etti. Olayın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler Korucunun öldüğünü sapladı. Olay yeri incelmesinin ardından güvenlik korucusunun cansız bedeni otopsi yapılmak üzeri adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Polis kaçan kişi yada kişileri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

DAHA ÖNCEDE ARACI TARANMIŞTI

Yaklaşık 24 gün önce Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesinde İddiaya göre, güvenlik korucusu Raşit Kaya, 51 ES 202 plakalı otomobili ile 414. Sokak üzerinde seyir halindeyken kimliği belirsiz kişilerce uzun namlulu silahlarla tarandı .Seyir halindeki araca çok sayıda mermi isabet etti. Saldırıdan Raşit Kaya yara almadan kurtulurken, Kaya’nın yanındaki bir kişi sırtından yaralanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49