Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Viranşehir penaltılarda elendi: Silifke 3. lige yükseldi

Kayseri’de oynanan Bölgesel Amatör Ligi play-off maçlarında Dersimspor ve Siverek Belediyespor’u yenerek finale yükselen Viranşehir Belediyespor, 3. Lige yükselmek için Silifke Belediyespor Kırşehir Ahi Stadyumunda oynandı. 90 ve uzatma dakikalarında gol çıkmayanınca penaltılara gidildi. Penaltılarda Silifke Belediyespor Viranşehir Belediye spor’u 11-10 yenerek 3. Lige yükselen takım oldu.

3. Lig bileti alacak takımı belirleyecek Viranşehir Belediyespor - Silifke Belediyespor maçını Muhammet Ali Metoğlu yönetiyor. Yardımcılığı ise Akın Karabacak ve İsmail Ertunç dörtüncü hakem ise Melih Kurt

Maçın ilk yarısında Silifke Belediyespor daha baskılı oynadı, üç net pozisyondan yaralanamadı. Viranşehir Belediyespor ise temkinli oynamaya çalıştı. Maçin ilk yarasında gol çıkmadı.

Viranşehir Belediyespor 0-0 Silifke Belediyespor

Maçı ikinci yarında Silifke Belediyespor yine 4 önemli pozisyondan yaralanmadı. Maçın 90-2 dakikasında Viranşehir Belediye spor’da Gökhan Karataş kırmızı kart gördü. 90 dakika gol olmayınca maç uzatmaya gitti.

Uzatma dakikalarında yine Silifke’nin ataklarını kaleci Emrah Tuncer önledi. Tuncer kalede adete devleşti. Uzatma dakikalarında gol çıkmayınca maç penaltılara gidildi.

Penaltılarda Silifke Belediyespor Viranşehir Belediye spor’u 11-10 yenerek 3. Lige yükselen takım oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49