Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Viranşehir'de öğrencilere tiyatro gösterisi
Viranşehir Belediyesi Tiyatro Grubu tarafından Şehit Ömer Halisdemir Konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, ilçede faaliyet yürüten özel Rehabilitasyon Merkezinde öğrenim gören özel öğrenciler ve aileleri ile idareciler katıldı.
Kadir Çağrı’nın hem yazıp hem de oynadığı ve 21 kişiden oluşan oyunda, çok çocuklu bir babanın tercüman olmadan bir Tv Programında verdiği röportaj traji komik bir dille anlatıldı.
Tek perdelik sahnelenen '14 Baba Bir Çocuk' adlı tiyatro ve müzikal gösterileri, izleyenlerden büyük beğeni topladı. Keyifli saatler geçiren öğrenciler, etkinlikte doyasıya eğlendi.
Etkinlikte unutulmaz bir gün yaşayan özel çocuklar ile aileleri, programı düzenleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Viranşehir Belediyesi görevlilerine teşekkür etti. Viranşehir Belediyesince Kültür ve Sanat etkinliklerinin devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49