Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Viranşehir'de Beklenen Yağış Öncesi İzgaralarda Temizlik Çalışması

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, son tahminlere göre hafta sonunda deprem bölgesindeki illerde kuvvetli yağışlar beklendiği bildirildi.

Taşkın, sel ve su baskınına karşı ilgililerin ve vatandaşların gerekli tedbirleri almalarının, Genel Müdürlüğün tahmin ve uyarılarını takip etmelerinin önemli olduğu vurgulandı.

Meteoroloji tahminlerine göre hafta sonu beklenen yağış öncesi olası olumsuzluklara karşı çalışmalarını aralıksız sürdüren Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağmur suyu mazgal ve kanalizasyon rögarlarında temizleme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Belediye olarak olası olumsuzluklara karşı çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “İlimizde yaşanan sel felaketi sonrası hafta sonu beklenen yağış öncesi olası olumsuzluklara karşı ekiplerimiz sahada yağmur suyu mazgal ve kanalizasyon rögarlarında temizleme çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.

Sahada canla başla çalışan personellerine teşekkür eden Başkan Ekinci, hafta sonu beklenen yağış öncesi tüm tedbirlerin alınmaya devam edildiğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49