Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Viranşehir'de bayramlaşma yoğunluğu
Bayramlaşma törenine gelen konukları kapıda karşılayan Başkan Salih Ekinci ve belediye meclis üyeleri, vatandaşlarla tek tek ilgilendi.
Bayramlaşma programına, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kaymakamlık yazı işleri müdürü Haşim Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Güleç, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, muhtarlar, kanaat önderleri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Programda konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, katılımlarından dolayı vatandaşlara ve konuklara teşekkür ederek, bayramlarını kutladı.
İki yıl aradan sonra Pandemi kısıtlamaları olmadan bayramı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Başkan Ekinci,“ kısıtlamalarının olmadığı büyük bir manevi huzur ve coşkuyla idrak ettiğimiz bayramlaşma ve kucaklaşmaya kavuşturan Allah’a hamd olsun” dedi.
Bayram arifesinde ve bayramda ilçe de yaşanan kavgalara ve üzücü olaylara da değinen Başkan Ekinci, olaylardan ötürü duyduğu üzüntüyü ifade ederek, kavgaların olmadığı, dargınlıkların bittiği, insanların saygı, sevgi ve muhabbetle kucaklaştığı nice bayramlar dileğinde bulundu.
AK Parti ilçe Başkanı Ali Tekin’de bir selamlama konuşması yaparak, vatandaşların bayramını tebrik ederek, organizasyondan dolayı Viranşehir Belediyesi ve İlçe Kaymakamlığına teşekkür etti.
Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma programı yapılan çeşitli ikramların ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49