Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediyespor’lu Daban Türkiye 3’üncüsü Oldu

Viranşehir Belediyespor Kick boks sporcusu Evindar Daban, Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında 70 kg üstü genç bayan full contact branşında Türkiye 3’üncüsü oldu.

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun düzenlediği Kick Boks Türkiye Şampiyonası heyecanı Şanlıurfa’da yaşandı.

22-29 Ocak 2023 tarihleri arasında Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu'nda düzenlenen ve 81 ilden 6 bin 500 sporcu katıldığı turnuvada Viranşehir Belediyespor rüzgârı esti.

Şampiyonaya katılan Viranşehir Belediyespor Kick boks sporcusu Evindar Daban, 70 kg üstü genç bayan full contact branşında oynadığı müsabakalarda rakiplerini tek tek yenerek Türkiye 3’üncüsü oldu.

Daha önce farklı illerde düzenlenen turnuvalarda Türkiye Derecesi yapan Viranşehir Belediyesporlu Evindar Daban, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Başarılara doymayan Daban’ın Şanlıurfa’daki şampiyonada elde ettiği başarı Viranşehir’de sevinçle karşılandı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, elde ettiği başarılarla Viranşehirlilerin gönlünde taht kuran sporcuları Evindar Daban’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Gençlerin dostu Başkan Ekinci, gençlere ve sporculara her zaman desteğinin süreceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49