Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Başkan Beyazgül 1 yaralı sanlıurfa Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediyesi’nden Öğrencilere Bir Destek Daha

Salih Ekinci başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, ‘öğrenci dostu’ uygulamalarla ilçede eğitim gören öğrencilerin hem hayatını kolaylaştırıyor hem de hayallerine kavuşmalarını sağlıyor. Öğrencilere YKS kursunun yanı sıra ‘Dijital Dershane’ ile eğitim desteği sağlayan Viranşehir Belediyesi, bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan adaylar için ücretsiz deneme sınavı desteği verecek. YKS’ye hazırlanan adayların sınavlardaki başarısını artırmak amacıyla yüz yüze deneme sınavları düzenleyecek. Viranşehir Belediyesi’nce düzenlenecek olan Temel Yeterlilik Sınavı (TYT)

ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT) deneme sınavlarına, ilçede eğitim alan lise son sınıf öğrencilerinin yanı sıra özel eğitim kurslarından faydalanan gençler de katılabilecek. 6 TYT ve 6 AYT’den oluşacak deneme sınavları, 8 Mart Çarşamba gününden itibaren öğrencilerin ders aldıkları okul ve kurs merkezlerinde başlayacak.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, üniversite sınavına katılacak adayların hem kendilerini denemesi hem de sınav stresini azaltması amacıyla YKS’ye hazırlanan öğrencilere ücretsiz deneme sınavı düzenlediklerini belirterek, “Göreve geldiğimiz günden beri eğitim her zamanki gibi bizim birinci önceliğimiz. Viranşehir Belediyesi olarak gençlerimizin yanında olmaya, eğitime destek vermeye devam ediyoruz. Bu çerçevede düzenleyeceğimiz ücretsiz deneme sınavı ile öğrencilerimiz kendilerini hem test etme imkanı bulacak hem de sınav streslerini azaltacaklar. Çarşamba günü başlayacak deneme sınavında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49