Öne Çıkanlar buyuksehır urfahaber trafık kazası urfaahber zam

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediyesi’nden Kadınlara ‘Ruhsal Hastalıklarla Mücadele’ Semineri

Viranşehir Belediyesi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) işbirliğiyle kadınlara yönelik “Ruhsal Hastalıklarla Mücadele” konulu seminer verildi.

Seminere, Psikolog Sözer Ektiren, Sosyal Hizmet Uzmanları Kemal Tekin, Meral Dağdeviran, Viranşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ruken Olcay ve Kadın kursiyerler katıldı.

Psikolog Sözer Ektiren tarafından verilen şizofreni ve bipolar affektif bozukluk konulu seminer, Viranşehir Belediyesi Emine Erdoğan Kadın ve Aile Destek Merkezinde gerçekleştirildi.

Bilgilendirme seminerinde şizofreni ile ilgili temel bilgiler, başlangıç aşaması ve hastalığa yakalanan hastalarla nasıl iletişime geçileceği konular anlatıldı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ruken Olcay, seminerin çok verimli ve olumlu geçtiğini belirterek, eğitici ve bilgilendirme seminerlerinin devam edeceğini kaydetti.

Etkinliğe, Kadın ve Aile Merkezi kursiyerlerinin yanı sıra mahalle sakini kadınlarda yoğun ilgi gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49