Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediyesinden asfalt yol çalışmaları son sürat devam ediyor

İlçeye bağlı Tepedüzü (Sesik) Kırsal mahallesi ile E-90 karayoluna bitişik olan 1 kilometrelik yolda sathi kaplama asfalt çalışmasına başlandı.

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Kırsal mahallelerde ulaşım sıkıntısı yaşanan yerlerde vatandaşın mağduriyetini gidermek amacıyla yapılan yol çalışmaları devam ediyor.

Belediye meclis üyeleri ile birlikte asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Viranşehir Belediye başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, yetkili birim müdüründen bilgi aldı.

İlçe merkez ve Kırsal mahallelerde başlatılan hizmet seferberliğinin son sürat devam ettiğini belirten Yıldırım, Viranşehir belediye başkanımız Sayın Salih Ekincinin talimatıyla Plan ve program dahilinde ulaşım sıkıntısı yaşayan Kırsal mahalle yollarını kış ayları öncesi bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kırsal mahalle yollarında hummalı bir çalışma yürüten ekipler, yolu kısa sürede bitirip halkın hizmetine sunmayı hedefliyor.

Tepedüzü mahalle sakinleri, çalışmalardan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, yol yapım çalışmalarından dolayı belediye başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49